Tätä blogia en todennäköisesti tule enää päivittämään. Tiettyjen artikkeleiden takia se jää vielä ainakin roikkumaan, mutta aikanaan sulkeutuu kokonaan. Ei kuitenkaan ihan heti viikon tai parin sisällä. :)

Muutoksen tuulet puhaltavat lujaa elämässä nyt. Ei vain blogin osalta. Viimeset 1½ - 2 viikkoa olen käynyt läpi koko elämänkirjon tunneskaalan. Niin ilosta, innostuksesta lähtien aina pettymykseen, menetyksen suruun, vihaan asti. Välillä haluaisin vain maata peiton alla ja itkeä, välillä mätkiä nyrkkeilysäkkiä, aika tuntuu matelevan ja muutamaa työn alla olevaa asiaa olen mielestäni odottanut ratkeavaksi jo ainakin 2 kuukautta vaikak asioita on ehkä ratkottu vasta pari viikkoa. :D Tunteiden vuoristorata on vasta alkumetreillä, sen tiedän kokemuksesta, mutta ajan kanssa kaikki asettuu taas aloilleen. Ainakin rauhoittuu tämä meno.

Syy moniin muutoksiin on luottamuksen pettäminen. Sitä tuntee itsensä hyvinkin hölmöksi, kun puolustaa ihmistä toisen syytöksiä vastaan ja sitten lopulta saakin huomata ainakin osan syytöksistä olleen oikeita. Se pistää ensin vihaksi, mutta kun tajuaa koko kuvion, niin se lyö ja lujaa. Pahemmin kuin sanat. Valitettavasti.

Mies on kovin pyydellyt anteeksi. En vain tiedä mitä osaa pyytelee anteeksi. Ja miksi, jos kerran jatkossa tilanne ei muutu? Olen myös joutunut miettimään kysymystä pystynkö enää luottamaan koskaan toiseen samalla tavalla kuin luotin. Ja en tiedä pystyisinkö. En tiedä haluanko edes. Siksi on aika siirtyä korvesta takaisin sivistyksen pariin ja mitä pikemmin sen parempi. Niin paljon kuin nautinkin näistä maisemista, tästä hiljaisuudesta ja niiden takia mieli on haikea, niin tässä tilanteessa on parempi päästä sivistyksen pariin ja etämmäs pikkukylän juoruista.

Jatkossa elämää ja tapahtumia voi seurata uudessa osoitteessa

http://elama-auringon-alla.blogspot.fi/