Perjantaina olin poikki työviikon jälkeen. Jo pari päivää aiemmin oli naapuri kysellyt minulta, että tarvitsenko kaupasta viiniä tai olutta tai jotakin muuta kun olivat kauppaan menossa. Itse olin juur kaupasta tullut, mutten aksanut alkaa olutta raahaamaan, joten ajattelin että eipä se haittaa jos on muutama olut kaapissa. Se kun ei mitään maksa (oikeasti, alkaen 22 senttiä/tölkki). Naapuri toi sittne 18 tölkin laatikon. Nauroin vain, että ongelmaksihan muodostuu sitten että pitääkö ruuat vai kaljat kylmässä koska jääkaappi on niin pieni.

No, pari olutta kerrallaan laitoin pakastelokeroon.

Perjantaina sitten maistuikin olut. ei sitä paljon tullut otettua, mutta parin naapurin kanssa päätimme lähteä katsomaan peliä naapurikylän puolelle. Olihan sentään Espanjan avauspeli. No, Espanja hävisi ja kylähän oli täysin kuollut sen jälkeen. Mutta päätimme käydä vielä parilla. Ja kuten täällä on tapana, niin sisäänheittäjät tarjoavat talon piikkiin ekat paukut. Se sittne oli tequilaa. Aina yhtä huono idea. Se nhuomasi lauantaina olossakin.

Vaan lauantaina oli reggae-bileet. Ensin en ajatellut lähteä, mutta lähdin sitten kuitenkin. Onneksi.

1402790432530-normal.jpg

Meno oli letkeetä ja kaikilla oli vain hauskaa. Porukkaa oli paljon ja pääesiintyjä tuli Jamaicalta. Ilmeisesti siis joku isompi nimi, jos oikein käsitin, mutta kun tuo reggea ei ole oikein minun vahvin lajini. Bileet järkättiin jossakin tehdasalueella - keskellä ei mitään. Eipä ainakaan kukana häiriintynyt metelistä. Se on varmaa.

1402797050772-normal.jpg

Itselle iski väsy jo klo 5 kun bileet olis jatkunu vielä tunnin ajan. Ja väsy tuli aivan yllättäin. Tosin sitä ennen olin jamitellut jo porukan mukana 4 tuntia. Ja ehtinyt juoda pari olutta.

CAM00476-normal.jpg

Sunnuntain olosta kuitenkin päättelin, että voi olla, että lasiini oli joku onnistunut laittamaan jotakin ylimääräistä. Niin kamalaa oloa en ole ennen kokenut. Väsyn yllättäessä ei auttanut kuin tilata taksi. Ja hyvä niin, koska vaikka olinkin useamman oluen ottanut, niin en niistä nyt noin sekaisin yleensä mene. Kotiovella olo oli niin sekava, että en meinannut saada avainta lukkoon.

Vielä tänäänkin on olo ollut hutera, mutta huomattavasti parempi kuin eilen.