On ollut rankka viikko jo tähän mennessä. Eilen tuntui ekan kerran taas pitkästä aikaa siltä että tahtoo burn out iskeä tässä. Joten tänään onkin tahtia hidastettu reippaasti. Ja eilen menin hyvissä ajoin nukkumaan ja sainkin nukuttua suht hyvin ja pitkään. Väsymys tuntui jo flunssan tapaisena eilen, mutta tänään ei mitään. Tai no... nuhaa tuntuu pukkaavan - lievää sellaista.

Tällä viikolla on päälimmäisenä mielessä pyörinyt ihmiset. 

Olen sitä mieltä, että jokaisella ihmisellä on jokin tarkoitus tupsahtaa elämääni. Aina vain ei ole kovinkaan helppo löytää sitä syytä, että mikä merkitys jollakin ihmisellä on. Ajatus on pyörinyt nyt erityisesti mielessä, kun elämässäni on ihmisiä joiden merkitystä en voi käsittää. Näistä ihmisistä on aika päästää irti. 

Vaan olisipa se ihan niin yksinkertaista. Että päästät vain irti. Etenkin jos toinen on ilonpilaaja ja energiasyöppö ja takertuu kiinni vielä kuin takiainen - eikä niin positiivisin keinoin. Silloin pitää miettiä todella tarkoin mikä on paras keino. Ja tietäähän sen, että kun jotain pitää ratkaista, niin ajatukset kiertää vaan kehää. Ei tahdo millään tulla mitään järkevää ajatusta, joten parempi olla miettimättä liikaa.

Mutta ylipäätänsä muutenkin... irtipäästäminen on muutos ja tänään juuri aamukahvia juodessani törmäsin ajatukseen joka on tässäkin päivässä antanut paljon voimaa. Siltikin vaikka olen todella levon tarpeessa. Sittenkin vaikka se on englanniksi.

"So often when things change in our lives, we have such a resistance to the change. This is because when people see a big change appearing they're often fearful that it's something bad. But it is important to remember that when something big changes in our lives, it means something better is coming. There cannot be a vacuum in the Universe, and so as something moves out, something must come in and replace it. When change comes, relax, have total faith, and know that the change is ALL GOOD. Something more magnificent is coming to you!"

Ja niinhän se on. Kun jostakin päästää irti, niin jotakin parempaa tulee tilalle. Ja ellei päästä irti, niin sille paremmalle ei ole tilaa. Muutos lähtee tyytymättömyydestä.