Juu... tuli kokeiltua toistamiseen, ei toimi sitten tämä blogipohja mobiilisti. Ei ainakaan Android-pohjaisella puhelimella. ISO MIINUS.

Nettiyhteydet on viime aikoina olleet h-y-v-i-n haastavia. 5 päivää taistelin netin kanssa ja sitten kilahdin Miehelle. Tämäpä soitti lopultakin operaattorin aspaan ja tuumasi "Tehkää jotain! Nyt akka vittuilee niin rankasti että täytyy saada asia fiksattua!" Nyt netti toimii joten kuten, mutta ei likikään sitä mitä pitäisi, mistä maksetaan. Nopeudet eivät todellakaan riitä töiden tekemiseen ja vika on jatkunut jo 1½ viikkoa, joten ei paljon kiinnosta enää taistella. Nykyisellä nopeudella saan nipin napin muutamia asioita hoidettua, mutta samalla saan rauhassa kyllä keitellä kahvit. Ja jos on huono keli, niin saan myös tehdä leivänkin odotellessa että joku sivu latautuu.

Kuitekaan koneessa ei ole vika. Se tuli testattua, kun käytin vanhinta muksua sairaalalla. Odotellessa kirjauduin sairaalan vierasverkkoon ja kaikki toimi kuin unelma. Ja ellei vika olisi yhteydessä, niin silloin vain yksi kone temppuilisi. Vaan kun mikään laite ei mene wifin kautta nettiin. Tai oikeastaan meni. käytettävissä oli Facebook, Gmail ja YouTube. Hiphei. Pankin sivut ei toimineet, ei myöskään Kelan, ei TE-toimiston, ei mikään virallisempi tms. Joten aiheesta kilahdin. Ja saatoinpa siinä vähän vittuillakin.

No, aspasta tiedettiin kertoa, että vika on heillä mastossa/tukipisteessä vai mikä lie sitten onkaan ja ei osattu sanoa kuinka kauan korjaus ottaa. Nyt netti toimii joten kuten. Sen verran että pääsen pankin sivuille, lukemaan lehdet, hoitamaan asioita, ladattua sähköpostin liitteet jne mutta soittamiseen ei netistä ole. Ja nytkin piti siirtää yhteys mokkulaan, reititin on entisellään, ei toimi.

Tietoteknisten ongelmien lisäksi on tiedossa myös uusia tuulia. Niistä kerron hieman myöhemmin lisää.