Sitä luulisi jo hiljalleen unen maittavan, vaan kun väsymys menee jossakin kohtaa yli, niin nukahtaminenkin on vaikeaa. Hereillä on tullut oltua jo tuollainen kevyt 42 tuntia. Eikä taatusti omasta vapaasta tahdosta.

Eli "hullujen huoneella" tapahtuu. Vaan enpä arvannut kun aloin paikkaa nimittämään tuolla nimellä, että se oikeasti on erittäin kuvaava.

Kun pari häiriötekijää lähti pois, niin hetken olikin varsin rauhallista. Vaan meno menee todellakin entistä hullumpaan suuntaan. Uudet tilalle tulleet asukkaat ovat olleet nyt varsin rauhallisia ja mukavan tuntuisia ja heihin on ollut iso ilo tutustua. On englantilainen mies, oli unkarilaiset tytöt, suomalaisia tuli lisää mutta tällä kertaa rauhallisia sellaisia.

Vaan mitä tekee yksi kahjo? Sekoaa täysin.

Viime yönä en nukkunut yhtään ja samoilla silmillä lähdin töihin. Ohimennen pyysin Kahjoa pistämään musiikit pois ja antamaan ihmisten nukkua. Tulos: ilman toisen naapurin väliintuloa olisin saanut turpaani. Sen sijaan lähdin töihin vähintäänkin sekavassa mielentilassa. Työpäivän jälkeen ajattelin että vihdoin pääsen nukkumaan. Olin jo niin väsynyt, että kyyneleet vain valuivat silmistä, kun syötyäni koitin saada unta. Ei tullut mitään.

Lähdin pihalle rauhoittumaan ja kuulin päivän tapahtumat. Ja onneksi olin töissä! Täällähän oli ehtinyt tapahtua siinä määrin paljon, että muu taloyhtiö miettii miten päästä tästä Kahjosta helpoiten ja nopeiten eroon. 

Poliisin soittaminen ei päivällä ollut auttanut. Poliisit olivat kyllä tulleet, mutta koska kenellekään ei ollut tapahtunut vielä mitään, niin poliisit eivät voineet ottaa Kahjoa kuulema mukaan. Kukaan ei tarkalleen tiedä mitä Kahjo oli poliiseille kertonut ja selittänyt, mutta 5 polisia oli pitänyt vain puhuttelun ja se siitä. Uskomatonta! Jopa taloyhtiön espanjalaisien asukkaiden mielestä. 

Kahjo hiljeni vasta tuossa noin 40 tunnin valvomisen kohdalla, joten sitten minäkin pääsisin jo nukkumaan, mutta yliväsymys on siinä määrin ikävä että unen tuloa saa nyt odotella. Vaan tiedän, että kyllä että ei tässä enää kauan mene kun hyydyn lopultakin. Nyt kun on valvonut jo 42 tuntia, niin kyllä se uni kohta tulee.