Ajattelin aamulla että kertoilen vaihteeksi kivoja asioita joita on tapahtunut tässä Suomessa ollessa. Kuten vaikka treenaamisesta ja positiivisesta personal traineristä. Mutta koska aamulla oli palaveri ja jälleen sain ikäviä uutisia liittyen Suomen byrokratiaan, niin olen jopa täysin sanaton. Olo on täysin tyhjä. 

Jossain kohtaa vielä uskoin että tässä maassa edes joku asia toimisi, mutta näemmä tässä maassa ihan joka asiassa tarvitsee olla lakimies avustamassa, että oikeuksia ei poljeta. 

Palaverin jälkeen istuin alas, mieli teki mennä istumaan vain jonnekin puistoon, tai rannalle ja katsella maisemia, antaa ajatuksien kulkea omaa rataansa, mutta koska ulkona on perkeleellinen räntäsade ja kylmä, niin tulin kotiin. 3 tuntia istuskelin ja katselin seinää itkien. Ihan huomaamatta. Ja ei... seinä oli ihan tyhjä, valkoinen, joten siinä ei ollut mitään mieltä edes. Ajatukset risteilee miljoonaa päässä. Ja silti olen täysin sanaton. En pysty edes järkevästi muotoilemaan kaikkea aamulla kokemaani, mutta aamun hyvä tuuli on kyllä kadonnut. 

No, parin päivän päästä taas helpottaa ,kun ajatukset pääsevät omiin uomiinsa.

Se kaikki mitä aamupäivällä kuulin pistää miettimään, että miten tämä kaikki osuu yksiin yksilön oikeuksien kanssa. Ja että missä tilassa Suomi oikein onkaan. Miten suomalaisissa on enää vain murto-osa joita oikeasti voi kuvailla sanoilla "luotettava ja rehellinen". Alan todella ymmärtämään miksi jotkut ihmiset päätyvät tässä maassa hyvin rajuihin ja radikaaleihin tekoihin, kuten vaikka tappamaan itsensä tai pahimmassa tapauksessa koko perheensä. Onneksi itse kuitenkin olen sen sortin taistelija, että se ei tule kysymykseen, mutta ymmärrän kyllä, että kaikki eivät sitä ole.

No, kuten aiemminkin pohdiskelin, niin onkin oikeastaan vain hyvä, että asiat menee kunnolla vituiks. Olkoot sitten poljettu yksilön oikeuksia tai ei, siihen en ota kantaa vielä, mutta nyt voi kehitellä kaikessa rauhassa suunitelma Öö:n. kuvainnollisesti voi sanoa ,että hahmotelmia on jo lyijykynällä tehty, mutta miten ne kehittyvät tässä kun suunnitlemia hiotaan vielä, niin se jää nähtäväksi.

No, mutta treeniin sitten... koska kerran tässä maassa paskaa tulee joka tuutista, niin treeniin siitä sentään saa hyvin tehoa. Ja onneksi oti tuon 12 kk:n jäsenyyden, koska sen kanssa tulee taatusti treenattua. Nyt kun kortin otin, niino lenkin lähes joka päivä poikennut salille, joko treenaamaan tai venyttelemään. Käynyt saunassa, hieronnassa jne.

Eilen oli ensimmäiset treenit PT:n kanssa. Alkuun tehtiin kuntotesti. Muuten olikin ihan hyvä lähtötilanne jo, keskitasolla, mutta selkä on vain välttävä ja käsien tilanne oli hyvä, joskin käsissä on eroja. Vasen jaksaa paljon enemmän kuin oikea. siihen päälle tehtiin sitten jalka- ja selkätreeni, vähän vatsoja. Salilta lähdin alas pukuhuoneeseen, niin jalat oli kyllä aivan hyytelönä. Mutta jos tuolla ohjelmalla ei tuloksia tule, niin sitten ei tule millään.

Illalla huomasin, että jumppavarauksiani oli muutettu. Hetken meinasin niitä jo itse alkaa muokkaamaan takaisin, mutta huomasin, että varauslistalla näkyi myös seuraava PT:n kanssa oleva treeni, joten päättelin että PT on niitä muokannut. :) Joten mennään sitten perjantainakin treenaamaan vaikka olin ajatellut silloin toisenlaista jumppaa. Puhe oli myös että tänään menen illalla jumpalle, jos vain pääsen sängystä ylös. Ja vaikka eilen heti treenn jälken vatsalihakset olivat aivan maitohapoilla, niin nyt on kyllä ihan ok. Ja menen tämän päivän selkä-vatsarääkkiin kyllä. Ei se selkä muuten vahvistu.

Salilla käy aivan mahtavaa porukkaa. Saunan lauteilla tulee treenin jälkeen istuttua ja parannettua maailmaa muiden mammojen kanssa ja hyvin juttu luistaa. Toisaalta jokainen saa olla omissakin oloissa jos haluaa.