Perjantaina sauann älkeen ei nukkumattia tarvinnutkaan palon odotella. Uni tuli hyvin hätäsesti. Ja teki terää nukkua 11 tuntia häiriötöntä unta.Talon porukka oli kaiketi jossakin suurimmaksi osaksi liikenteessä tai muuten vaan selvin päin tai jotain, mutta oli ihanan rauhallista.

Aamulla heräsin virkeänä ja hyräillen keittelin kahvia. Sitä ei sitten hetkeen aikaan ole tapahtunut.

asioilla juokseminen, pitkät päivät ja kuumuus on kyllä tehnyt tehtävänsä ja tälläinen lepoviikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Toki olisi vaikka mitä hommaa selvitettävänä ja vaikka mitä muuta mutta tarkoituksella olen asioiden nyt viikonloppuna vain olla. Maailma ei mene sekaisin vaikka hoitaisin niitä asioita vasta ens viikollakin ja välillä lepään.

Talosta lähtenyt irakilaisperhe tuli eilen tuomaan iltapäivällä kakkua. Halusi juhlia meidän kanssa isännän 30v synttäreitään. Ja sipsit ja jäätelökakku todella tuli tälä kuumuudella tarpeeseen.

Kuumaa on ollut. Nyt eilen ja tänään varmasti kuumimmat päivät tähän asti. Eilen illalla mittari näytti klo 18.30 aikaan 38,8 astetta varjossa. Eikä tästä päivästä tunnu tulevan yhtään sen helpompi. Vettä kuluu litratolkulla. Mutta näillä lämpötiloilla pitää myös muistaa syödä suolaista. Pelkkä veden juonti johtaa nestehukkaan, koska vesi huuhtelee elimistön liian laimeaksi ja sen hikoilee saman tien pihalle. Suolasta saa tarvittavia suoloa ja mineraaleja ja se sitoo veden elimistöönkin.

Eilen ja tänäaamuna olen tehnyt parvekkeella treeninkin. Nimenomaan aamusta kun ei vielä ole niin kuuma, myöhemmin päivällä ei pysty kun on liian kuuma.

On tästä kuumuudesta hyötyäkin. Tänään treenin älkeen pesin kaikki tennarini ja laitoin ne parvekkeelle litimärkinä kuivumaan. Pari tuntia myöhemmin olivat jo kuivat. Ja koska pesukone oli varattuna, niin pesin muutkin vähäiset pyykit nyrkkipyykkinä, nekin kuivuvat puolessa tunnissa.

Illan vietän samanmoisissa merkeissä - rentoutuen ja tekemättä mitään erityistä. :)