Jokainen on joskus varmasti tullut väärinymmärretyksi tai käsittänyt jonkin asian väärin. Sellaista sattuu. Normaalia. Ihmiset kun tulkitsevat asioita omista arvomaailmoista ja kokemuksista käsin, jotka on jokaisella omanlaisensa ja voivat poiketa paljonkin vastapuolen kokemuksista.

Noh... olen ennenkin pohtinut että Suomessa luotetaan ehkä joskus liikaakin tekniikan toimivuuteen. Etenkin jos kyse on puhelinoperaattoreista. Ja Espanjassa siihen oppi hyvin, että viestit ei aina oikeasti kulje perille ja puhelutkin voi toimia miten kuten - jos toimivat. Ja taas Suomessa... No, Suomessa ON paikkoja joissa kenttää ei yksinkertaisesti ole tai se on heikko.

Siinä missä pääkaupunkiseudulla tai muussa isommassak aupungissa puhelimeni käyttää sujuvasti 4G-tekniikkaa, niin täällä on saavutus jos hyvänä päivänä ja tyynellä säällä saan puhelimen menemään HETKEKSI 3G verkkoon. Aina ei mene ja silloin käytössä onkin vain 2G. Ei se minua haittaa. Pääasia että toimii. Tosin nyt säät on tehneet sen, että puhelimeni toimii tasan yhdessä nurkassa talossa. Eli jos haluan olla tavoittamattomissa, niin riittää kun siirrän puhelimen toisaalle.  Paras myös puhua puhelut siinä yhdessä nurkassa.

Vaan pääsipä tuo itseltäkin unohtumaan. Erinäisten tapahtumien sarjan myötä oltiin siinä pisteessä Miehen kanssa, että Mies kilisteli hermoja minulle, kun en vastaa viestiin jonka lähetti minulle ja minä kilistelin hermoja kun ei vastaa puhelimeen tai soita minulle takaisin. Tähän kaikkeen liittyi maaseutuelämän kevätaika, pehmetä sohjoiset hiekkatiet, auton jumitus pehmwään lumeen jota on sitten paljon, lapioimista, kymmeniä yrityksiä saada toisene yhteyttä ja lopulta kun yö on jo vaihtunut aamuksi ja Mies vihdoin kotiutuu väsyneenä ja paikat jumissa ja rakkuloilla, niin siihen kunnon parisuhdesota päälle.

Hyvän tovin ehdimme riidellä ennen kuin tuli puheeksi viestit ja puhelut. Siinä missä minä älähdin "Mitkä viestit!?" niin Mies älähti samaan aikaan "Mitkä puhelut!?" Ja niin... vaikka kuinka sanotaan, että puhelimien räplääminen kaataa suhteita, niin tässä tapauksessa se nimenomaan pelasti suhteen. Kohta jo nauroimme koko jutulle, mutta manasimme puhleinoperaattorit. Toivottavasti yksikään operaattori ei yritä käyttää aikanaan muistaakseni Nokian käyttämää mainoslausetta "Connecting People" koska sitä operaattorit eivät todellakaan joka paikassa tee.